PATOSAS AFRIKAANSE SHOP & TOKO

PATOSAS AFRIKAANSE SHOP & TOKO Lekker en snel!!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 308 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Patosas Afrikaanse Shop & Toko. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 22:36 Het bezorgen duurde langer dan toegezegd , dat tot daar aan toe, maar dd vissoep was een smal graten en veel te pittig. Het andere gerecht viel ook tegen; zowel dd de rijst , de gebakken banaan als het rundvlees waren( weliswaar smaakvol), erg droog
18 mrt 2022 om 20:46 Eten was uiteraard geweldig. Bestelling was drie kwartier later dan ingesteld, en ik had zeker 90 minuten van tevoren besteld. Telefoonnummer was niet bereikbaar.
11 mrt 2022 om 20:36 Goed eten, goed warm, bezorging duurde een beetje lang, bezorger had iets meer kunnen zeggen :-)
4 mrt 2022 om 22:17 Lekker gegeten
17 feb 2022 om 5:09 Top!
23 jan 2022 om 18:51 Super lekker eten. Mooie portie. Bezorging duurde even. Ik had geen haast, maar de bezorgster belde dat ze er over 10 min was. Echt heel netjes. Deden ze de vorige keer ook. Echt een aanrader. Eens wat anders dan Turks, pizza of friet.
21 dec 2021 om 20:58 Eten was oké, niet super. Vlees niet echt mals en gefrituurde kip was soggy. Sambal die erbij zat alleen te eten als je van super pittig houdt. Bezorging duurde 90m terwijl de app aangaf dat het 45m zou duren. Niet voor herhaling vatbaar.
20 dec 2021 om 11:57 Eten is erg flauw weinig smaak en droog niet in Olie gebakken
4 dec 2021 om 21:20 Delivery took a while so make sure to order on time. But this is the good stuff :))
24 nov 2021 om 9:59 Super, was lekker en voldoende. Een keer wat anders!
22 nov 2021 om 18:25 Eten was heerlijk! Bezorging duurde echter 1,5 uur.
21 nov 2021 om 19:49 Je krijgt een grote bak rijst met te weinig vlees erbij. Maaltijd verder wel heel lekker! Goed op smaak maar te karig. Bezorger kon t niet vinden waardoor de maaltiid niet superwarm meer was, had aangegeven waar we woonde.