PATOSAS AFRIKAANSE SHOP & TOKO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 337 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Patosas Afrikaanse Shop & Toko. Meer weten? Ontdek meer

14 nov 2022 om 10:10 Oei er ging dit keer wat mis… in plaats van kip met bot kreeg ik nu rundvlees bij de gebakken rijst. Maar vergissen is menselijk
9 nov 2022 om 13:22 Food was a bit disappointing. Rice was boring and bland. I was expecting some authentic African delicacy... Anyone can make this rice. I was disappointed. First and last time ordering here
8 nov 2022 om 22:54 Lekker gegeten, Jollof en de kip was goed. Het kuipje met pittige saus die erbij zat was ook serieus pittig, niet "Nederlands pittig". Perfect om de Jollof pittig mee te maken. Ik ga vaker bestellen.
5 nov 2022 om 4:09 Weer heerlijk gesmuld.
4 nov 2022 om 7:59 Lekker eten
21 okt 2022 om 21:49 Eten is nooit bezorgd, telefonisch nemen ze niet meer op, restaurant is gesloten en ons eten, daar wachten we nog steeds op..
16 okt 2022 om 22:59 Voor de eerste keer besteld lekker eten goed warm eten en vriendelijke bezorger zeker kom ik hier terug om te bestellen
2 okt 2022 om 15:46 Good
30 sep 2022 om 19:44 Heerlijk eten! Niet te vet en lekker gekruid.
29 sep 2022 om 11:00 The fries was good as I wanted, but not that much as I expected It was so delicious miam
28 sep 2022 om 22:49 Lekker en vers eten! Toppers
14 sep 2022 om 19:58 10/10