PATOSAS AFRIKAANSE SHOP & TOKO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 453 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Patosas Afrikaanse Shop & Toko. Meer weten? Ontdek meer

5 jun 2024 om 20:57 Bij het openen kwam er een immense geur vanaf die rechtsreeks terugbracht naar een koeienstal. Het smaakte iets minder goor, maar na twee happen besloten om het weg te gooien. Dit kan niet goed zijn.
5 jun 2024 om 6:41 Really really really nice food! Ive never been dissappointed. Also, always fast delivery time.
16 mei 2024 om 9:14 Super lekker wel duur als je 2 maaltijden moet bestellen voor ze komen
5 mei 2024 om 15:41 Ik bestel. Betaal graag contant.! Dacht dat me eten er al zou zijn maar nee moest zelf terug bellen na ik dat heb gedaan werd het pas gemaakt. Is al de zoveelste keer.! Dat ik na gisteren nooit meer hier iets zou bestellen Mijn eten krijgt een 1
28 apr 2024 om 22:00 The food is always really tasty and is delivered way faster than the approximate time. I've also ordered a large quantity for an event once and they even gave us a discount.
28 apr 2024 om 20:27 Heerlijk eten en precies bezorgd op de door ons gevraagde tijd! Ook een hele vriendelijke en nette bezorger!
6 mrt 2024 om 13:45 Snel bezorgd. Goede portie en lekkere gebakken rijst. Het rundvlees echter was gort droog en smaakte erg verbrand. Simpelweg oneetbaar. De eigenaar reageerde ontkennend dus hier bestellen we nooit meer ondanks de 5☆ van hun vele vrienden. Fake!
29 feb 2024 om 23:12 Was echt zooooo lekker omg. 2 rijstgerechten met kip en was echt top avondeten voor 2!! wel jammer dat het meer dan een uur duurde terwijl de geplande tijd 43 min was ;( maar voor de rest niks te klagen, die rundvlees bij de rijstgerechten was AMAZIN
27 feb 2024 om 21:17 Erg lekker!
26 feb 2024 om 19:31 Order arrived at the expected time. Food was great, soup was great. It was a true comfort meal for me.